Campers

Campers

Op zoek naar een goed adres voor uw camper? Bij Camper & Caravan Totaal Service bent u aan het juiste adres! Hier kunt u terecht voor alles wat met uw camper te maken heeft.
Van schadeherstel tot reparaties en op maat producten, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen. Minstens zo belangrijk is de goede service en persoonlijke benadering die u van ons mag verwachten en ook krijgt.

BOVAG – beurt opbouwgedeelte
Bij ons kunt u een Bovag-beurt voor het opbouwgedeelte van uw camper laten uitvoeren. Het motorische gedeelte besteden wij uit, maar kunnen wij uiteraard wel voor u regelen, zodat wij u alsnog een totaalpakket kunnen bieden.

Schadeherstel
Bij schade verzorgen wij de totale schadeafwikkeling samen met uw verzekeringsmaatschappij. Wij repareren alle merken campers en caravans. Belangrijk om te weten is dat wij door alle verzekeringsmaatschappijen worden geaccepteerd en u vrij bent in uw keuze van het schadeherstelbedrijf.
Verzekeringsmaatschappijen waar wij zaken mee doen zijn o.a. Achmea, Centraal Beheer Achmea, Interpolis, Kas Verzekeringen, Rabobank, RVS, Spitz Verzekeringen, Uiterwijk Winkel Verzekeringen, Unigarant, Univé en Vrieling Adviesgroep.

Accessoires
Hierbij valt te denken aan het opbouwen van zonnepanelen, airco’s, achteruitrijcamerasystemen, volautomatische schotels, televisiesystemen, receivers, inverters, dagrijverlichting. Hiermee hebben wij jarenlange ervaring. Heeft u interesse in een van voorgenoemde accessoires of u bent zich aan het oriënteren, wij adviseren u graag en kunnen u een vrijblijvende offerte toesturen.

Camper bouwen
Ook zien wij dat er steeds meer vraag is om een bus om te bouwen naar een camper. Momenteel zijn wij bezig met een project op dit gebied, foto’s zullen eind april op de website worden gepubliceerd. Kortom, wij zijn van alle markten thuis en helpen u graag vakkundig.

Camper & Caravan Totaal Service is hét bedrijf waar service voorop staat!