Klanten vertellen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Caravan Totaal Service
Average rating:  
 11 reviews
byHarrie Muntendam onCaravan Totaal Service

Ik kan een heel lang verhaal opschrijven. Maar ik kan ook zeggen: prima, degelijk, deskundig, accuraat en vriendelijk. Dat is wat je als klant graag wilt.

byJohan en Jolanda onCaravan Totaal Service
Fantastische vakman

Elk jaar brengen wij onze caravan voor een bovag beurt naar Dennis. Zodat wij met ons gezin veilig op vakantie kunnen gaan. Dennis is met recht een echte betrouwbare vakman! Super!

byJan Wesselink onCaravan Totaal Service
Betrouwbaar en bekwaam

Al vanaf zo'n 7 jaar geleden klant van Dennis. Toen met caravan en de laatste 4 jaar met camper. Altijd goede service, advies en kwaliteit, voor een nette prijs. Voor ons een topadres!

byWobbes onCaravan Totaal Service
Caravan onderhoudsbeurt

De laatste tijd regelmatig contact gehad met Dennis. Aangezien wij een caravan gingen aankopen. Wij wilde graag zijn zijn advies en gebruik maken van zijn deskundigheid. Wat ons bijzonder op valt is zijn oprechtheid en zijn deskundigheid in het advies. Staat je ten alle tijden zorgvuldig te woord! Top wij kijken er naar uit om onze nieuwe caravan door Dennis te laten onderhouden. Complimenten.Familie Wobbes.

byBen & Wendy Hilberts onCaravan Totaal Service
Komen hier graag

Dennis heeft de afgelopen jaren onze camper onderhouden en gaat dit nu met onze caravan doen. Opvallend aan dit bedrijf is het deskundig advies dat je krijgt en dat Dennis meedenkt ter verkrijging van een oplossing. Hij is zeer deskundig bij reparaties en betrouwbaar. Komt zijn afspraken na en gaat prettig met zijn klanten om. Zal ook nooit het onderste uit de kan proberen te krijgen. Iets dat terug komt op zijn nota's. Kortom : wij komen hier graag en hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf.Ben & Wendy Hilberts

Nieuwleusen

byFreek en Gina Liezen onCaravan Totaal Service
Aanrader!!

Wij hebben al jaren onze caravan in onderhoud bij Camper Caravan totaal.

Prima service en goed advies.

Goed bereikbaar.

In overleg veel mogelijk!!!

Freek en Gina

byAndries en Vera van de Wal onCaravan Totaal Service
Een vertrouwd gevoel

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en over Dennis. Wij wonen Huizen NH en rijden daar ruim 100 km voor om. Dennis heeft alles ingebouwd in de camper en als er iets is staat hij direct klaar met advies. Zeker nu mijn man door omstandigheden niet meer kan rijden. Hij denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Betrokken en hart voor zijn werk.

Echt een aanrader!!!!!Tot ziens Andries en Vera

byFreek en Gina LIezen onCaravan Totaal Service
Zeker aan te bevelen !!

Wij brengen onze caravan al jaren naar dit bedrijf voor onderhoud en evt. andere reparaties, veranderingen.

Net kluisje in laten bouwen en extra stopcontacten.

Goed advies gekregen, prima afwerking van het geheel.Freek en Gina

Koekangerveld

byRoel Nekeman onCaravan Totaal Service
Betrouwbaar

Betrouwbaar en uiterst plezierig.Sinds een jaar of drie kom ik bij dit bedrijf voor al mijn klussen voor de caravan, elke keer weer een goed advies, creatief in meedenken en er worden geen zaken beloofd, die ze niet na kunnen komen. Binnenkort heb ik weer afspraak voor een controlebeurt voor mijn caravan.

Voor mij " een aanrader"Roel Nekeman

Meppel

byJoke postma onCaravan Totaal Service
Vertrouwbaar en solide

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Bij ons is een liftje onder de camper gemonteerd. We hebben er veel plezier van. Het is degelijk gebouwd.

Door omstandigheden moet ik als vrouw de camper bedienen en rijden. Op allerlei fronten word ik geholpen b.v wanneer de camper in de winterstalling moet of wanneer hij weer rijklaar gemaakt moet worden. Kom maar langs, dan help ik even.

Zelfs onderweg met de camper kun je telefonisch hulp krijgen. Goed in reparatie en advies!

Een bedrijf met goede service!

Herman en Joke Postma

Slagharen

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»