Klanten vertellen

Klik hier om een beoordeling te schrijven.


Verstuur uw beoordeling
* Verplicht veld

Fantastische vakman

Apr 23, 2018 door Johan en Jolanda

Elk jaar brengen wij onze caravan voor een bovag beurt naar Dennis. Zodat wij met ons gezin veilig op vakantie kunnen gaan. Dennis is met recht een echte betrouwbare vakman! Super!


Betrouwbaar en bekwaam

Jun 18, 2016 door Jan Wesselink

Al vanaf zo'n 7 jaar geleden klant van Dennis. Toen met caravan en de laatste 4 jaar met camper. Altijd goede service, advies en kwaliteit, voor een nette prijs. Voor ons een topadres!


Caravan onderhoudsbeurt

Mar 16, 2015 door Wobbes

De laatste tijd regelmatig contact gehad met Dennis. Aangezien wij een caravan gingen aankopen. Wij wilde graag zijn zijn advies en gebruik maken van zijn deskundigheid. Wat ons bijzonder op valt is zijn oprechtheid en zijn deskundigheid in het advies. Staat je ten alle tijden zorgvuldig te woord! Top wij kijken er naar uit om onze nieuwe caravan door Dennis te laten onderhouden. Complimenten.

Familie Wobbes.


Komen hier graag

Apr 01, 2014 door Ben & Wendy Hilberts

Dennis heeft de afgelopen jaren onze camper onderhouden en gaat dit nu met onze caravan doen. Opvallend aan dit bedrijf is het deskundig advies dat je krijgt en dat Dennis meedenkt ter verkrijging van een oplossing. Hij is zeer deskundig bij reparaties en betrouwbaar. Komt zijn afspraken na en gaat prettig met zijn klanten om. Zal ook nooit het onderste uit de kan proberen te krijgen. Iets dat terug komt op zijn nota\'s. Kortom : wij komen hier graag en hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf.

Ben & Wendy Hilberts
Nieuwleusen


Aanrader!!

Mar 25, 2014 door Freek en Gina Liezen

Wij hebben al jaren onze caravan in onderhoud bij Camper Caravan totaal.
Prima service en goed advies.
Goed bereikbaar.
In overleg veel mogelijk!!!
Freek en Gina


Een vertrouwd gevoel

Mar 24, 2014 door Andries en Vera van de Wal

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en over Dennis. Wij wonen Huizen NH en rijden daar ruim 100 km voor om. Dennis heeft alles ingebouwd in de camper en als er iets is staat hij direct klaar met advies. Zeker nu mijn man door omstandigheden niet meer kan rijden. Hij denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Betrokken en hart voor zijn werk.
Echt een aanrader!!!!!

Tot ziens Andries en Vera


Zeker aan te bevelen !!

Mar 23, 2014 door Freek en Gina LIezen

Wij brengen onze caravan al jaren naar dit bedrijf voor onderhoud en evt. andere reparaties, veranderingen.
Net kluisje in laten bouwen en extra stopcontacten.
Goed advies gekregen, prima afwerking van het geheel.

Freek en Gina
Koekangerveld


Betrouwbaar

Mar 20, 2014 door Roel Nekeman

Betrouwbaar en uiterst plezierig.

Sinds een jaar of drie kom ik bij dit bedrijf voor al mijn klussen voor de caravan, elke keer weer een goed advies, creatief in meedenken en er worden geen zaken beloofd, die ze niet na kunnen komen. Binnenkort heb ik weer afspraak voor een controlebeurt voor mijn caravan.
Voor mij \" een aanrader\"

Roel Nekeman
Meppel


Vertrouwbaar en solide

Mar 19, 2014 door Joke postma

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Bij ons is een liftje onder de camper gemonteerd. We hebben er veel plezier van. Het is degelijk gebouwd.
Door omstandigheden moet ik als vrouw de camper bedienen en rijden. Op allerlei fronten word ik geholpen b.v wanneer de camper in de winterstalling moet of wanneer hij weer rijklaar gemaakt moet worden. Kom maar langs, dan help ik even.
Zelfs onderweg met de camper kun je telefonisch hulp krijgen. Goed in reparatie en advies!
Een bedrijf met goede service!
Herman en Joke Postma
Slagharen


Ik beveel dit bedrijf aan!

Feb 27, 2014 door Cees Wildervanck

Wat geweldig om iemand te treffen die zo duidelijk van zijn vak houdt, zo zorgvuldig werkt en je met plezier uitlegt hoe het werkt en waarom hij doet wat hij doet. En last but not least: geen abnormale tarieven berekent. Ik woon 100km bij hem vandaan maar de volgende servicebeurt is wel weer in Dedemsvaart!

Graag tot ziens, hartelijke groeten,

Cees
Overschild (Gr.)


Caravan Totaal Service , USA 5.0 5.0 10 10 Elk jaar brengen wij onze caravan voor een bovag beurt naar Dennis. Zodat wij met ons gezin veilig op vakantie kunnen gaan. Dennis is met recht een echte betrouwbare vakman! Super!